SanaSlank® Proteïne dieet

Op snelle en verantwoorde wijze afvallen.

Sanaslank is een medisch onderbouwd dieet, zodat u op snelle en verantwoorde wijze vele kilo`s kunt afvallen. Het Sanaslank programma bestaat uit;proteine produkten en is opgebouwd in 4 fasen. Afhankelijk van het aantal kilo`s dat u wil verliezen start u in fase 1 of fase 2. Sanaslank wordt ondersteund door een bewegingsprogramma en de Endermologie behandeling.

De filosofie achter Sanaslank is dat we ten alle tijden het jo-jo effect willen vermijden. Het is de bedoeling u op een verantwoorde manier gewicht te laten verliezen, zonder het lichaam op de "spaarbrander" te zetten. De proteinen zorgen ervoor dat de spiermassa in takt blijft, zodat u zich gedurende de gehele kuur goed blijft voelen.

Zodra u uw streefgewicht heeft bereikt, gaat u onder begeleiding van onze dieetcoach stabiliseren. En uiteindelijk zult u alle Sanaslank maaltijden weer vervangen door normale, verantwoorde maaltijden.

De Sanaslank produkten bestaan uit hoogwaardige eiwitten en zijn verkrijgbaar is meer dan 80 smaken Zo is er bijvoorbeeld een pasta met tomatensaus, een kip-curry soep, een vanille pudding, maar ook beschuit, brownies en diverse chocoladereepjes.


Meer informatie

Aanvullende behandelingen

Bezoek ook eens onze City Spa

Informatie & Recepten

Bestel SanaSlank producten

In onze webwinkel kunt u eenvoudig uw SanaSlank producten bestellen.